Ylur frá Vatnsholti

Ylur frá Vatnsholti

Vinnare av Elitklassen på Firmakeppni 2009

Ylur frá VatnsholtiPosted by Jeanette Mon, November 23, 2009 20:28:38

Hej på er!

I Lördags packade vi in oss i bilen och åkte mot Fors Gård för att delta i Firmakeppni 2009 på Fors Gård.

Det var roligt att få träffa alla jag känner som man inte träffar så ofta, helt underbart!!

Det började bli dags för mig och Ylur att göra oss iordning för att delta i Elitklassen. Enormt taggad och kände att det var en ära att få rida i Elitklassen, med bla. en SM-vinnare i T2.

Ylur och jag var först in på banan, jag kände hur lycklig han blev för att få visa upp sig. Så han blåste upp sig och ville verkligen ge ALLT, som alltid. Det är ren lycka att få rida honom.

När alla var inne på banan så drog det igång och vi visade tre gångarter och i olika tempon. Visserligen ville Ylur dra på och visa upp sig, men som den gentleman han är så visade han även sina tempoväxlingar =) Han är så himla lydig och jag behöver bara använda lätta hjälper för att han ska veta vad jag vill och gör exakt det.

Sedan bytte vi varv och visade alla tre gångarterna igen, vi visade tölt, trav, galopp. När dom hade sagt att tävlingen var över och att vi skulle sakta ner så gick Ylva utefter läktaren och frågade publiken vem dom ville skulle vinna och jag hörde Ylur några gånger, vilket jag blev enormt lycklig över.

Sedan var domarna eniga om placeringarna och det var dags för prisutdelning med spänd förväntan så väntade vi på speakerns utrop. Helt plötsligt var han uppe i andra och första placeringarna.

Ylur och jag stod där bredvid SM-vinnaren och var nästan på väg att gå fram till andra placeringen då han sa att Ylur och jag var vinnarna. Det sjönk inte in först när det väl började göra det blev jag så lycklig att jag nästan inte visste var jag gjorde. Fick priser och blev fotograferad. Då hade Ylva även resultatet om vilken häst som var publikfavorit, det var YLUR!!!

Jag blev så oerhört stolt och en sån fantastisk känsla som gjorde allting så overkligt. Jag kände mig så hedrad =)

Några av domarna kom fram efteråt och sa att dom var helt eniga över att Ylur och jag skulle vinna!!

Jag såg på videofilmen dagen efter, som pappa hade spelat in och jag kommer knappt ihåg vad som hände efter att vi vann och blev publikfavorit så fick jag höra när jag blev intervjuad och det var lite pinsamt att jag inte sa något sammanhängande eller rätt men vad gör det. Jag var så enormt lycklig!! Även nu grät jag av lyckasmiley

Vi har fått så mycket fina gratulationer så jag går runt i ett lyckorus och kommer föralltid att göra det. Tack så mycket! Ni är så himla underbara!!

Jag vill passa på att tacka alla som har ställt upp för mig i alla år och alla fantastiska människor som finns runt omkring Ylur och mig samt förr när det var för mig, Perla och Vera.

Nämner några som har fått mig att komma dit jag är idag med min ridning, Även änglar:

Självklart Mamma och Pappa men viktiga människor som har funnits runt mig i hästvärlden.

Anna-Maud E

Min första ridlärare

Jexie E

Annelie N

Ylva H

Nina K

Vignir J

Malin B

Sigfus S

Odd S

Björn D

Johanna E

Sofie S

Anna H

Annelie

Listan kan göras lång, ni andra vet vilka ni är! smiley

Tack så oerhört mycket!!

/ En mycket rörd och superlycklig Jeanette

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.