Ylur frá Vatnsholti

Ylur frá Vatnsholti

Kvalade till A-klass!

Ylur frá VatnsholtiPosted by Jeanette Sun, April 26, 2009 23:19:37

Hej!

Idag var det en fantastisk dag på alla sätt och vis. Det var strålande väder och glada människor på tävlingsplatsen =)

Ylur var extremt pigg och glad idag, jag kände att han var riktigt taggad inför det som komma skall. Vi värmde upp i trav och galopp och sedan blev det lite tölt och självklart mycket skrittsmiley Han var väldigt avslappnad men ändå väldigt spänstig och flott. Det kändes väldigt bra inför tävlingen!

När vi väl red in på banan så kände jag att samspelet mellan oss var på topp och han ville såklart göra sitt bästa. Jag är väldigt nöjd över vår ritt, matte är superstoltsmiley

Sedan var det spänningsmomentet att få höra våra poäng, jag såg den första poängen och då blev jag riktigt glad men sen kom det en väldigt låg poäng i mitten och DÅ blev jag extremt nervös. Men det var två domare som tittade på rätt häst och vi KVALADE till A-klass i fyrgång!!!!smiley Vilken lättnad och jag blev såååå glad!! Det var verkligen en härlig känsla. Jag är väldigt lycklig och hur stolt som helst över min vackra Ylur!

Jag har inte smält allting ännu, det gick så väldigt fort. Men det börjar att sjunka in långsamt och jag kommer nog snart att kunna ladda om efter lyckoruset till nästkommande tävling, som blir ett SM-kval!

Nu har jag bestämt mig att Ylur kommer att visas om i år och jag får höra med Sigfus om han kan ta sig an Ylur igen. Jag hoppas att han inte har så mycket hästar i juni. De flesta kommer nog att visas nu i maj. Så jag hoppas!

Förra året var en vild chansning från min sida eftersom Ylur inte var igång ordentligt men nu känner jag att han är på god väg att nå sin toppform. Då tycker jag att det är rättvist mot Ylur att han får visas om.

Jag hoppas verkligen att det finns stoägare som är intresserad av denna underbara varelse! Nu när jag har fått se vad han ger för avkommor så är jag helt säker på att han är en utomordentligt bra avelshingst.

Jag hälsar alla stoägare hjärtligt välkommna att höra av Er till mig om ni är intresserade av Ylur! Jag kan nås på tel. 0735390714 en stor del av dygnet och varje dag. Eller på mail: info@ylur.se

Kramar/ Jeanette

  • Comments(0)//blogg.ylur.se/#post8