Ylur frá Vatnsholti

Ylur frá Vatnsholti

Lycka!

Ylur frá VatnsholtiPosted by Jeanette Mon, April 13, 2009 19:53:43

Hej hej!

Idag har det varit en underbar dag!

Jag tävlade en ridskolehäst på Mörs påsktävling. Det gick sådär i fyrgången, men i tölten gick det otroligt bra. Han var mjuk, elastisk och harmonisk vilket inte är Höfvdi´s karaktärs egenskaper.

Vi kom inte till final men det gjorde ingenting för både jag och Höfvdi var väldigt lyckliga efter tävlingarnasmiley

Sedan så kom min förstahäst till Fors och tävlades, hon är 22 år och kom 3a!! Hon är helt fantasktisk, hon kommer alltid ha en väldigt stor plats i mitt hjärta. Det är väldigt skönt att veta att hon har ett bra hem och att hennes nya ägare älskar henne minst lika mycket som jag gör!

Anna och Saga kom även dom till Fors och jag blir så himla glad av att umgås med denna underbara människa och hennes charmiga dotter!!

Sedan red jag Ylur på Fors efter det att Anna hade åkt vidare till Malin, då passade jag på att rida honom i ridhuset efter allt tjohej där hela dagen. Han var helt fantastisk!!! Jag har aldrig ridit på en häst med den traven som han bjöd mig på!!! Jag är helt överrumplad över min fantasktiska häst.

Han har en enorm gång i alla gångarter men nu har han blivit ännu bättre, det ska bli hur roligt som helst att få visa upp honom på Örnäs vinterkval den 26/4.

Kramar/ en superlycklig Jeanettesmiley

  • Comments(0)//blogg.ylur.se/#post6