Ylur frá Vatnsholti

Ylur frá Vatnsholti

Igång igen

Ylur frá VatnsholtiPosted by Jeanette Mon, April 13, 2009 01:20:14

Hej hej på er!

Det var länge sen jag skrev här sist. Ylur har varit tvungen att vila pga. att han varit snorig, förkyld. Vi har promenerat riktigt mycket den senaste månaden =) I förrgår red jag Ylur för första gången på länge och han var helt underbar att rida, jag kunde känna hans glädje strömma igenom hela min kropp och han töltade som aldrig förr!!!

Det var nog väldigt tråkigt för honom att bara skritta och trava lite brevid matte i över en månad, han blev lite ledsen för att han inte fick jobba och tyckte att matte var riktigt tråkig när vi bara gick runt överallt hela tiden och inte fick han jobba och springa som han ville allra hellst.

Just pga. hans förkylning kunde/kan vi inte deltaga på Bärbykvalet och inte heller på Hingstfestivalen. Vi satsar nu på att kunna deltaga på Örnäs vårkvalsmiley Ylur vill mer än gärna kvala upp sig i A-klass i fyrgången med och det är det vi riktar in oss på. Han tycker verkligen om att visa upp sig den killen =)

Ylur är hästen med stort H. Han är min drömhäst!!

Jag blir alltid lika lycklig när han höjer huvudet, när han hör mina steg i stallgången och då gnäggar han lite. Han gör mig och andra väldigt lyckliga. Genom hans genom goda sinne och hans fantasktiska gångarter har han gjort min dröm till verklighet.

Det har gått så otroligt fort, redan är det 1.5 år sedan vi möttes för första gången och det var kärlek vid första ögonkastet!smiley

Han har verkligen utvecklats och gjort framsteg i en enorm fart. Jag är otroligt ödmjuk inför denna underbara varelse!

Idag kommer Anna och hälsar på och det ska bli oerhört roligt att få träffa henne igen! Ylur kommer att bli sååå glad, han blev så glad sist och visade sin kärlek genom att dreggla ner Annas hår smiley

Jag lägger in en bild på mig och Ylur ifrån Örnäs vinterkval.

  • Comments(0)//blogg.ylur.se/#post5