Ylur frá Vatnsholti

Ylur frá Vatnsholti

Örnäs vinterkval

Ylur frá VatnsholtiPosted by Jeanette Mon, March 02, 2009 20:28:01

Hej hej!

Igår var det tävlingsdagen, det var en väldigt fin dag med sol och isen, snön låg kvar på marken. Men det är ju inte ett perfekt underlag att rida på i full fart..

Det gick väldigt bra för oss i fyrgången. Trots att de som red i samma grupp som Ylur och mig hade tagit fel på tävlingsplats, de trodde nog att de var på en kadriljuppvisning i full fart och okontrollerbart!! smiley De trängde sig och var allmänt osportsliga. Men det drog inte ner min och Ylurs tävlingsglädje!

Jag tog det väldigt lugnt i fyrgången eftersom underlaget inte var det bästa, det var väldigt halt. Men han var superfin(som alltid)smiley och tyckte att det var hur roligt som helst!

Sedan på eftermiddagen var det dags för tölten och då hade den underbara solen smält isen på banan och vi var taggade till max. Jag hade ändå den chockerande olyckan som skedde tidigare på dagen i tanken.

Det var en häst som gick omkull med sin ryttarinna. Hästen tappade fästet och slog omkull på sidan, som tur var hann ryttarinnan få undan benet. Det var jätteläskigt att se, men det gick bra för både ryttarinnan och hästen som tur var.

När vi väl hade kommit in på banan så kände jag att underlaget gick att öka lite på, det kändes väldigt bra! Han var BÄST!! Det var en sån underbar känsla när jag red, jag kände verkligen att han tyckte det var såååå roligt!smiley

Sedan fick jag se poängen och då blev jag överlycklig!!! Vi kvalade till A-klass i tölten!!

Bilder kommer nog senare på hemsidan. Det var många duktiga fotografer på plats. En av dom var underbara Anna Helgesson!! www.simlir.se Våran Webdesigner/ fotograf <3

Kramar/ världens stoltaste matte till världens bästa YLUR smiley

  • Comments(1)//blogg.ylur.se/#post4