Ylur frá Vatnsholti

Ylur frá Vatnsholti

Vinnare och Klubbmästare i MÖRS

Ylur frá VatnsholtiPosted by Jeanette Tue, November 10, 2009 02:56:22

Hej på er alla!

På söndagen var det dags för Ylur, mig och pappa att åka till Runsten och tävla på Mörs KM. Där vi möttes av min underbara mamma och lilla Lotus =)

Var tveksam ifall vi skulle åka men med övertalning och att jag fick tävlingslusten tillbaka så åkte vi, vilket jag nu är så lycklig över. I uttagningen så tyckte Ylur att det var enormt roligt att få visa upp sig, det tycker han alltid. Så han tog det lugnt och ville nog stanna där inne hela dagen. Det drog ner poängen en del men lika glada var jag och Ylur efteråt.

Då packade vi in oss i bilen och åkte till Fors för vi hade hyrt en hage som nog skulle klassas som pool istället. Det är ju så nära till Runsten från Fors så det var helt okej. Samt att Ylur fick hämta nya krafter i sin egna box medans vi åkte iväg och åt lunch.

När vi hade planerat så bra med att komma tillbaka till Runsten innan A-finalen så var det lite förseningar men det gjorde inget. Vi hade täcke till Ylur och glädjen gjorde oss varma =) Sedan var det dags för final och vi peppade till tusen, det var superroligt och Ylur var så taggad.

Jag var så himla stolt över min prins under hela finalen och jag kände hans lycka. När det var dags för ökade tölten så kände jag att Ylur tog i av allt han hade och flög iväg i en enastående ökad tölt, han accelererade i varje steg. Vi fick poängen 7.5!!

Vi flög förbi alla på banan, mina tårar rann av en överväldigande lycka och stolthet. När vi väl skulle avsluta den ökade tölten så brast det och jag började storgråta av lycka, då fick Ylur mååånga kramar och klappar. Då insåg jag att vi varvade alla på banan, jag hade kommit tillbaka till den hästen jag red om först av alla! =)

När vi väntade på placeringarna så stannade jag vid utgången och där stod en underbar människa som innan hade lämnat ett mycket roligt besked om att lämna ett sto till Ylur nästa sommar!! Hon såg att jag grät och började också gråta, hon sa att Ylur var Vackrast!! Det håller jag med om fullt ut=) Han är ju min prins!! Då blev jag ännu mer rörd och grät ännu mer!! Tack snälla du, hoppas att du läser detta =)

Vi Vann och blev MÖRS Klubbmästare i V1 YR, det var superfina priser. Är glad över att vara Mörsare, har ju trots allt varit med ända sedan Mörs startades =)

Det var också jätteroligt att träffa alla som man inte träffar så ofta längre, bland dessa är Ylva (Fagri) Hon är en otroligt fin människa vilket det inte finns gott om...

Är så lycklig att jag har helt fantastiskt fina vänner!!!

Kan bara säga att det finns så mycket falska människor därute, väldigt trist att de finns runt omkring en Men det är bara att bita i det sura äpplet och förstå att dom gör det för en anledning och den anledningen endast!!

Det ger bara mig mer tillfredställelse så deras teknik biter inte. Skriver ingenting mer så har jag ingenting sagt...;)

Vill avsluta med att skriva ner här att jag är lyckligt lottad som har en sån underbar familj som jag har! Få förunnat har jag insett, för länge sen men ändå :P

Jag älskar er innerligt!!!

Kramar till ALLA!!!

Lägger in bilder på mina älsklingar, Vera och hennes första son Vargur <3

/ Jeanette

  • Comments(3)//blogg.ylur.se/#post17