Ylur frá Vatnsholti

Ylur frá Vatnsholti

Ylur- återkomsten

Ylur frá VatnsholtiPosted by Jeanette Fri, August 28, 2009 00:00:32

smiley Hej på er alla!!

Jag är ledsen att det har tagit sån ooooooootroligt lång tid att få se ett nytt blogginlägg. Men nu kommer det med råge!!

Det är självklart att allt ska hända på samma gång men sånt är livet men nu är vi back in game!!

Vera födde ett underverk och det blev ett hingstföl som heter Vargur från Ylasmiley. Han är en riktig kämpe och fick ett väl valt namn. Han fick en infektion det första dygnet och höll på att avlida men med mina och Vargurs räddande änglar Anna och Annelie så finns han vid liv idag. Jag är evigt tacksam och det vet dom!!!

NI ÄR HELT OTROLIGT UNDERBARA!!!!

Vargur är den busigaste och tuffaste i hagen nu!! Han har ej fått bestående men av det som hände, vilket vi var mycket oroliga för.

Jag fick ÄNTLIGEN mitt efterlängtade hingstfölsmiley

Efter den tuffa veckan på Ultuna var det dags att försöka ladda inför SM, jag och Ylur var peppade till max. Sedan kom ovädret och sabbade en del för oss men vi tar nya tag inför nästa SM. I tölten så gick han bra förutom att han blev tittig och därav blev spänd.

I fyrgången gick det fantastiskt tills vi skulle avsluta med galoppen och jag ställde ut myyycket eftersom jag absolut inte ville ta några risker med fel galopp. Då trodde min söta prins att vi skulle ut ifrån banan, gick upp mot staketet där utgången var, halkade upp på staketet och fastnade med ena frambenet och drog loss sig genom att flyga upp i luften. De få sekunderna kändes som en evighet och jag trodde att han hade gjort sig illa.

Ylur fortsatte som den gentleman han är i galopp och jag fick bryta av och se om han hade skadat sig, vilket jag trodde var fakta. Så var det inte men jag vill ABSOLUT inte riskera hans hälsa för någonting!!!

Så vi skrittade och jag hängde ner på hans högra sida och kollande om han var halt eller blödde. Det ända som hade hänt var att ena bootsen hade åkt runt, på den hoven som han fastnade med i staketet. Jag beslutade att galoppera den sista långsidan för min egen skull, jag blev väldigt chockad medans min prins kom över det på en sekund. Han är fantastisk!!!

När jag väl fick se våra poäng i de andra gångarterna var det lite surt (vi fick bra poäng), men vi tar det nästa år istället smiley

Fotograf: Anna Helgesson, www.simlir.se

Vargur från Yla, Ylur och jag på SM.

  • Comments(2)//blogg.ylur.se/#post13