Ylur frá Vatnsholti

Ylur frá Vatnsholti

SM-kvalade!!

Ylur frá VatnsholtiPosted by Jeanette Tue, June 02, 2009 23:44:46

Nu är Ylur och jag kvalade till SM!!!

Jag är överlycklig! Det var en lång resa dit men det var det verkligen värt, Ylur betedde sig som en prins (som alltid)

Han var lugn utanför banan, explosiv och utrycksfull på banan. Han var något trött för det varma vädret skull men det tog inte över hans glädje för att vara på banan. Allt gick superbra och jag är extremt nöjd över våran prestation.

Vi åkte dit utan några förväntningar eller prestationsångest. Utan vi har alltid underbart roligt på banan, men som några vet är jag väldigt laddad och nervös innan start och över allt runtomkring men när vi väl är inne på banan så spritter glädjen i både mig och Ylur och jag hoppas att det märkssmiley

Först ut var fyrgången som gick fantastiskt bra. När vi fick våra poäng så hann vi knappt utanför banan. När jag väl hörde poängen forsade glädjetårarna och det var klart att vi skulle till SM!! Då kramades vi!!

Sedan var det bara att svalka av honom med en vattenhink. Han stod helt still och tyckte nog att det var riktigt skönt.

Vi bodde hos Gunnarsbo Islandshästar, de är helt underbara och otroligt välkomnande. Ylur blev kär i en silvrig dam som stod utanför hans boxfönstersmiley Det var Rökkvis tjej men Ylur tyckte att det var hans brud.

Eftersom vi bodde där så fick Ylur bo i Transporten mellan grenarna. Han stod och sov, åt och drack med jämna mellan rum. Han bodde som en kung i hans lyxiga transport. Som en riktig prins ska bo!!

När det väl var dags för tölten så hade Ylur tagit igen sig riktigt ordentligt och var jättepeppad igen. Vi red in på banan och han ville visa upp sig som vanligt! Vårat program flöt på och Ylur tyckte att det var suuuuperroligt att springa riktigt fort i det ökade momentet!!

När jag fick höra poängen så blev jag minst lika lycklig igen och vi fick så fina poäng!!

I finalerna på söndagen var det ännu varmare ute, det blåste inte alls. Men det gick strålande oavsett och man skall inte klaga över vädret men det var lite väl extremt. Det var få deltagare redan från början men i fyrgångsfinalen i V1 och V1 ungdom var det bara Ylur och jag plus två ekipage. Ett YR och ett vuxet. Det var pga. alla strykningar, väldigt tråkigt men förståeligt.

Det var en mycket rolig final, då vi var två ekipage från MÖRS. Jag, Ylur och Maila, Teigur. Ylur och jag vann och Maila kom tvåa och den som red i V1 vuxen vann såklart, eftersom hon var den enda startande.

Vilket hände oss i töltfinalen, så Ylur och jag var med i V1 finalen för vuxna. Då vann vi automatiskt eftersom vi var de ända startande i YR men vi fick väldigt fina poäng då med. smiley

Det har inte sjunkit in ännu att vi ska vara med på SM men det kommer nog. Jag lever i ett lyckorus just nusmiley


Många hjärtliga hälsningar/ Jeanette och YLUR

  • Comments(1)//blogg.ylur.se/#post12