Ylur frá Vatnsholti

Ylur frá Vatnsholti

Härliga dagar i vårvärmen

Ylur frá VatnsholtiPosted by Jeanette Sat, May 02, 2009 23:37:10

För några dagar sen red jag och Ylur ut i det härliga vårvädret och hade det riktigt roligt ute i skog och mark tillsammans med Tova, Sofia samt Erika som fick gå bredvid Tova med grimskaft, eftersom Tova vill gärna busa lite när dom rider ut smiley

Det var jättetrevligt och Ylur ville verkligen visa upp sitt register och showade i tölt och trav för Tovasmiley Han var helt underbar, som alltid!!!

Idag har jag varit och hälsat på mina andra bebisar, mamman Vera och hennes avkommor Vaena och Vilja. De är helt fantastiska till psyket och gångarterna. Jag fick jaga på dem lite men lite bilder fick vi när de travade, galopperade och Vaena tog sig en töltsträcka!!

Jag träffade även min underbara syssling Malin, hennes dotter Chelsea och nästan hela familjen. Det var jättemysigt fast det varade inte så länge för de skulle iväg och köpa en ny cross åt Malins son Charlie, 6 år. Det var hans födelsedag idag. Grattis Charlie!!

Han är jätteduktig på cross vad jag har förstått. En ny stjärna mån tro??

Det är härligt att han har ett sånt brinnande intresse som lätt kan jämföras med hästintresset när man var yngre. Den slukar en helt och hållen, sen är man fast i det bästa som finns!!

Sedan bar det av till Vera, hon var verkligen harmonisk och älskar sitt liv som heltidsmamma. Det är väldigt skönt att se att hon har det bra för hon har en enormt stor plats i mitt hjärta.

Ylur och jag var ute på ridvolten. Han var verkligen helt fantastisk idag(som alla dagar), helt avslappnad och smidig i gången. Det är ALLTID en fantastisk upplevelse att få rida honom, han ger en så mycket. Som värme och glädje samt mycket mycket mer. Han gick i alla gångarter helt klockrent, samlad, höga lyft samt jättefin form!!

Jag är så lycklig över honom!smiley

Jag lägger in några bilder på Vaena (brunblack) och Vilja.

  • Comments(0)//blogg.ylur.se/#post10